Δίνεται για υιοθεσία εντός Αττικής ο Μαξ, μεγαλόσωμο, μεγαλοπερπές κόλεϊ... 3,5 ετών!

μεγαλόσωμο, μεγαλοπερπές κόλεϊ... 3,5 ετών!
Μάξ, ένα περήφανο, μεγαλόσωμο, μεγαλοπερπές κόλεϊ... 3,5 ετών! Ένα πλάσμα με βλέμμα που σε λιγώνει, σε λιώνει... σε ισοπεδώνει! Ένα βλέμμα που τα λέει όλα... σιωπηλά.
Ο Μάξ αφέθηκε σχεδόν αποστεωμένος, σε κτηνιατρείο για ευθανασία επειδή έχει καλαζάρ κι ερλιχίωση. Ανάξιος αγάπης ο "κηδεμόνας" του... δεν πάλεψε καν για τον επι 3,5 χρόνια σύντροφό του! Ο κτηνίατρος τον λυπήθηκε κι έτσι ενημερώθηκαν τα κορίτσια της Φιλοζωικής Μεγάρων που θέλησαν να τον αναλάβουν... κι εμείς μαζί τους να τον φιλοξενήσουμε ώστε να βρεθεί πλέον μια σωστή οικογένεια για τον ταλαιπωρημένο κούκλο.
Ο Μάξ ολοκλήρωσε τις θεραπείες του στις 2 αυτές ασθένειες και είναι έτοιμος για υιοθεσία. Φαίνεται οτι έχει περάσει δύσκολες μέρες, σίγουρα έχει φάει ξύλο. Είναι ντροπαλός -θέλει χρόνο να συνηθίσει τους άντρες ιδιαίτερα-, σκύβει το κεφάλι κάθε φορά που πας να τον αγγίξεις και φοβάται τις απότομες κινήσεις. Τα πάει καλά με άλλα σκυλιά και ανέχετε τις γάτες...προτείνουμε την επιτήρησή σας μαζί τους. Είναι κροτοφοβικός και θέλει προσοχή σε περιόδους εορτασμών με πυροτεχνήματα ή σε καταιγίδες με κεραυνούς.
Είναι στειρωμένος, τσιπαρισμένος, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εντός Ατικής (για λόγους μετακίνησης και ελέγχου) υπό πολύ σοβαρές προϋποθέσεις, σε ανθρώπους με υπομονή που θα ασχοληθούν πολύ με το ζωάκι.
Τηλ επικοινωνίας 6949 125858 Νένα & 6945 795005 Ρίτα

0 comments:

Μπορείς να βοηθήσεις?