Ζητείται φιλοξενία ή ακόμα καλύτερα υιοθεσία για αυτό το μικρό Σιχ Τσου

Ζητείται φιλοξενία ή ακόμα καλύτερα υιοθεσία για αυτό το μικρό Σιχ Τσου
Αυτο το μικρό ημίαιμο Σιχ Τσου βρέθηκε πριν 4 μήνες κάπου στο Μενίδι να σέρνεται στο δρόμο.Ο Joy οπως έδειξαν τα αποτελέσματα ολων των εξετάσεων είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη και δεν μπορούσε να σταθεί στα πίσω ποδαράκια του.
Τον πήγαμε στον καλύτερο νευροχειρούργο που τον παρακολουθεί ολους αυτούς τους μήνες.Του έγιναν πολλές εξετάσεις - ακτινογραφίες - υπέρηχοι -αξονική και συντηρητική αγωγή μέχρι να αποφασίσει ο γιατρός τι ακριβώς χειρουργείο πρέπει να γίνει ωστε να καλυτερεύσει η κατάσταση του.Πριν λίγες μέρες χειρουργήθηκε , το αποτέλεσμα θα φανεί σε λίγο καιρό, αν και απο την αρχή ο γιατρός του μας είχε δώσει 30-40 % πιθανότητες να περπατήσει.Αυτό δεν μας σταμάτησε , θέλαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία ακόμη και αν αυτή είναι ενα 30-40 % για να περπατήσει.
Με την βοήθεια ευαισθητοποιημένων φίλων μας τα χρήματα συγκεντρώθηκαν για το χειρουργείο και για ολες τις παραπάνω εξετάσεις. Τον Joy τον εχω απο την πρώτη στιγμή κοντά μου, φυσικά ολους αυτούς τους μήνες αναγκαστικά βρίσκεται μέσα στο Crate .
Ο γιατρός ζητάει να βγει και να ζήσει ελεύθερος πλέον , δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται κλεισμένος στο κλουβί.
Και ΕΔΩ ζητάω την βοήθεια σας.
Οι περισσότεροι γνωρίζεται οτι εχω πολλά σκυλάκια σπίτι μου και αρκετά μεγαλόσωμα , ο Joy είναι μόνο 6.5 κιλάκια , περίπου 2 χρονών μ' ενα σοβαρότατο χειρουργείο και κινδυνεύει να τραυματιστεί απο τα άλλα ΖΩΆΚΙΑ πάνω στο παιχνίδι τους, η΄να τον εκτοπίσουν οταν τρέχουν. Δυνατότητα να τον εχω μόνο του δεν υπάρχει . Μόλις ο γιατρός το επιτρέψει θα στειρωθεί .
ΖΗΤΑΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Η' ΥΙΟΘΕΣΙΑ ακόμη καλύτερα για το μικρό αγόρι , το οποίο είναι αξιαγάπητο , ήσυχο και πολύ αγκαλίτσας. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ να βοηθήσει ενα τρυφερό αγοράκι 6.5 κιλάκια να βγει απο το crate ? τηλ. επικοινωνίας 6973624325 η' μήνυμα στο προφίλ της ανάρτησης .

0 comments:

Μπορείς να βοηθήσεις?