Δίνεται για υιοθεσία ο Μάβερικ, σιβηρικό χάσκυ

Δίνεται για υιοθεσία ο Μάβερικ, σιβηρικό χάσκυ
Αυτός είναι ο Μάβερικ, το Σιβηρικό χάσκυ. Μιλάμε για χάσκυ, οπότε μιλάμε για έναν σκύλο που δείχνει πλήρης ανεξαρτησία σε σκέψη και δράση, ειδικά με το να αρνείται να εμμένει στις απόψεις κάποιου που δεν εμπιστεύεται και δεν σέβεται. Τα χάσκυ είναι σαν γάτες και είναι υποχρεωτικό να γίνεται η εκπαίδευση τους από νεαρή ηλικία! Για τον Μάβερικ μπορούμε να πούμε οτι δεν είχε καμία...
Είναι ένας ενήλικος, δύσκολος σκύλος που δεν ξέρει πότε να σταματάει και δεν έχει κανένα όριο. Δεν εμπιστεύεται κανέναν να του πει τι να κάνει. Και έχει ένα δίκιο! Έχει μάθει να δρα και να ζει εμπιστευόμενος μόνο τον εαυτό του. Μην τον αδικείτε αν αυτή είναι η άποψη που έχει σχηματίσει για εμάς τους ανθρώπους... Ανάξιοι και αναξιόπιστοι. Επίσης κάποιοι που ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, τον εγκατέλειψαν και μας κάνει τον δύσκολο τώρα. Όμως το παρελθόν είναι παρελθόν! Ειδικά για τα σκυλιά που από την φύση τους ζουν το τώρα! Μην ανησυχείτε, οι απαιτήσεις του μπορεί να είναι πολλές αλλά είναι πανέξυπνος και πρόθυμος να μάθει νέα πράγματα! Από την άλλη ,αν ενδιαφέρεστε για τον Μάβερικ, πρέπει να είσαστε ήρεμοι, σίγουροι, απόλυτοι, πειθαρχημένοι. Μια δυναμική προσωπικότητα που να μην του δίνει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Μην λέτε οτι δεν σας τα είπαμε! Ο τρόπος επικοινωνίας σας θα πρέπει να είναι ακριβής και συνοπτικός.
Χρειάζεται πολύωρη εκτόνωση, με άσκηση για να κουράζεται το σώμα του και μαθήματα θετικής (πάντα) εκπαίδευσης για να κουράζεται το μυαλό του. Η φυλή του ανήκει στα σκυλιά "εργασίας" οπότε αναμενόμενο είναι να μπερδεύονται όταν δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της φυλής τους. Εμείς τον γνωρίζουμε πλέον καλά και μπορούμε να δούμε ένα βήμα πιο μπροστά. Σας εγγυούμαστε λοιπόν οτι αν κάνετε πρόθυμα αυτά τα όχι τόσο δύσκολα πράγματα, χτίσετε αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη με τον καιρό, τότε θα έχετε τον τέλειο σύντροφο. Μπορεί να κάνει "ουυυ" και όχι "γαβ", μπορεί να τριποδίζει και να μην περπατάει ποτέ χαλαρά. Μπορεί να είναι ένας "καλλιτέχνης διαφυγής" και μάλιστα πεισματάρης, αλλά αν είστε ο κατάλληλος γι'αυτόν, τότε αυτό ήταν! Τέλος! Οικογένεια με παιδιά δεν είναι κατάλληλη για τον Μάβερικ. Αν είστε περιπετειώδης και λατρεύετε τις εξόδους, αν σας αρέσει η ανεξάρτητη γοητεία του και ίσως και τα υπέροχα μπλε (του πάγου) μάτια του, αν χρειάζεστε έναν αληθινό φίλο και όχι κάποιον απαραίτητα μόνο για χάδια τότε είναι ο σκύλος για εσάς! Ελάτε να τον γνωρίσετε!

Πληροφορίες για τον Μάβερικ (D232/15)
• 6978524131
• adoptions@spazgreece.gr
Ο Μάβερικ δίνεται για υιοθεσία από τον ΣΠΑΖ (Αρ.Πρωτ.Αθηνών 773/87)

0 comments:

Μπορείς να βοηθήσεις?